Държавата гарантира добрата работа на отделенията по хирургия и ортопедия на поповската болница

Йовчо Яков

Държавата гарантира високото качество на работата в отделенията по хирургия и ортопедия към МБАЛ – Попово. Констатацията направи управителят на болницата Йовчо Яков след обобщение, че за последната година лечебното заведение има повече от 44 проверки от различни здравни институции.

„Фактите са, че за последните 12 месеца болницата и отделенията по хирургия и ортопедия в Търговище са проверени 34 пъти през настоящата 2018 г. и 10 пъти през миналата. Няма нито една санкция” – коментира Яков– „Това означава, че отделенията вършат работата си перфектно, а с множеството си проверки Държавата на практика гарантира, че медицинските услуги са на добро ниво” – допълни той.

Управителят разясни, че проверките не спират и са минавали включително от медицинския одит. Не са открити и липсващи болни, както обикновено се говори в публичната среда.

„Излиза така, че нас ни проверяват почти всяка седмица. Падат се по три проверки на месец. Ние нямаме нищо против, защото сме изрядни. Спазваме препоръките, които ни оставят проверяващите и продължаваме да доставяме медицински услуги на много добро ниво” – каза още Яков. 
Според него фактът, че едни от водещите специалисти в страната работят с отделенията на поповската болница допълва положителната епикриза на държавните институции. 

Коментари

  1. НЯМА ДА СПРА ДА СЕ ХВАЛЯ ОТ РАБОТАТА НА ВСИЧКИ В ТОВА ОТДЕЛЕНИЕ! ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ,ПРЕКРАСНИ СПЕЦИАЛИСТИ И ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРА В НУЖДА КАТО МЕН.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации