Гастроентеролог с богат опит започва да преглежда в Солигена


От първите дни на новата 2021 г. в МЦ Солигена в Търговище започна да работи още един специалист по гастроентерология. Д-р Гергана Янкова ще приема пациенти всеки понеделник и четвъртък от 8 до 12 ч.  

Д-р Янкова завършва медицина през 1999 г. в Медицински университет „проф. Д-р Параскев Стоянов” – Варна. В периода 2002 – 2008 г. работи като ординатор в МБАЛ-Шумен – АД  в отделението по Гастроентерология.

От 2009 до 2013 г. е  специализант по  Гастроентерология към УМБАЛ „Света Марина“ – Варна, Клиника по Хепатогастроентерология.

От 2014 до 2020 г. работи като  ординатор  в отделението по Онкологична гастроентерология към  Комплексен онкологичен център – Шумен.

В момента е хонорован преподавател към Филиал Шумен на МУ – Варна.

Притежава Сертификат за абдоминална конвенционална и доплерова ехография - второ ниво, сертификат за инвазивни горна и долна ендоскопия - второ ниво.

МЦ „Солигена” и отделението по хирургия към МБАЛ – Попово разполагат с последно поколение гастроскоп и колоноскоп, които са от голямо значение за качествена образна диагностика. Пациентите ще могат да разчитат на апаратурата и богатия опит на д-р Янкова.

За повече информация 0601/ 6 60 70

Коментари

Популярни публикации